Over ons

Welkom bij TDV Systems! Mijn naam is Tristen Verheul, en ik ben de trotse eigenaar van TDV Systems. Sinds een jaar zijn wij actief in de verhuur en verkoop van laptops, gevestigd in Almere. We zijn er trots op om onze klanten hoogwaardige IT-oplossingen en uitstekende service te bieden.

Onze Missie

Bij TDV Systems streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige IT-producten en -diensten die voldoen aan hun specifieke eisen en verwachtingen. Onze focus ligt op het bieden van flexibele verhuuroplossingen, zodat onze klanten precies krijgen wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben.

Verhuurdiensten

Onze verhuurdiensten omvatten een breed scala aan IT-apparatuur, waaronder laptops van verschillende merken en specificaties. Of u nu een laptop nodig heeft voor een kortlopend project, een langdurig contract of een evenement, wij hebben de oplossing voor u. Onze flexibele huuropties, variërend van dag-, week- tot maandverhuur, stellen onze klanten in staat om de beste apparatuur te krijgen voor hun behoeften.

Onze Partners

We werken samen met betrouwbare partners voor reparatiediensten en verzending, waardoor we onze klanten een naadloze ervaring kunnen bieden. Onze reparatiepartners zorgen voor professionele reparaties en onderhoud van onze apparatuur, terwijl onze verzendpartners zorgen voor een snelle en veilige levering van uw bestellingen.

Waarom TDV Systems?

  • Hoogwaardige producten: We leveren alleen producten van de hoogste kwaliteit aan onze klanten.
  • Uitstekende service: Ons toegewijde team staat klaar om klanten te helpen bij elke stap van het proces.
  • Flexibiliteit: Met onze flexibele huuropties kunnen klanten precies krijgen wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben.

Neem Contact Op

Heeft u vragen over onze verhuurdiensten, wilt u een offerte aanvragen of heeft u gewoon behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op via info@tdv-systems.nl / 0619768132 of vul ons online contactformulier in. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw IT-behoeften te vervullen.

Bij TDV Systems streven we ernaar om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen en uitstekende resultaten te leveren. Ontdek vandaag nog wat we voor u kunnen betekenen!